Livrare prin Curier Rapid

Livrările se efectuează prin compania de curierat rapid Urgent Cargus Curier.

Costurile de livrare sunt stabilite de firma de curierat, acestea fiind estimate în funcție de orașul unde se va face livrarea.

Se vor aplica costuri suplimentare de transport pentru livrări în zonele aflate  în afara ariei de acoperire Urgent Cargus Curier.

Comenzile lansate pe site sau telefonic (0732.122.244) vor fi procesate in 1-3 zile lucratoare, urmând ca produsele comandate să sosească la destinaţie în termen de 48h din momentul recepţionării coletului de către curier. În cazul comenzilor plasate în zilele de vineri puteţi opta pentru livrarea produselor sâmbata, prin înştiinţare telefonică la numărul de telefon afişat pe site sau prin e-mail la adresa office@ameve.ro. Dacă nu optați pentru livrarea produselor sâmbătă, acestea vor ajunge la destinatie în urmatoarea zi lucrătoare.

Produsele personalizate sau comenzile speciale vor fi procesate în termen de 14 zile lucratoare de la plasarea fermă a comenzii, termenul de livrare începând o dată cu primirea confirmării de expediere a coletului.

Comenzile sunt procesate și livrate de Luni până Vineri cu excepția sărbătorilor legale.

Vă rugăm să verificați, la livrare, conformitatea comenzii și integritatea pachetului.Vă rugăm să semnalați orice lipsă a conformității, în scris, pe adresa office@ameve.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, se recomandă returnarea lui în starea inițială, fără a-l utiliza și fără a-i desprinde etichetele. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate trece în responsabilitatea dumneavoastră o dată cu semnarea documentelor de transport.